Fredag d. 29. november omdanner de unge talenter Randers Kunstmuseum og Kulturhusets rum til en kunstneriske totaloplevelse, hvor musik, teater, kunst og dans bruges til at undersøge begrebet “identitet”.

“Identitet” er en kæmpe opsætning hvor du møder talentfulde unge fra Paderup Gymnasium, Statsskolen, Randers HF og VUC, Randers Kunstmuseum, Randers Musikskole, Randers Egnsteater og Turbinens talentprojekter i et samarbejde på tværs. Forløbet indebærer – ud over en masse øvedage – også workshops og foredrag. Talentudviklingsprojektet er en del af den regionale kulturaftale Østjysk Vækstbånd og støttes af Randers Kommunes Sundheds-, idræts- og kulturudvalg samt Kulturministeriet. Det sker blandt andet på baggrund af et ønske om, at de unge skal være en del af den kulturelle dagsorden.

Lyt med da Bo Ørris havde gæster i studiet til en snak om projektet.

 

Læs mere op projektet her

Billetsalg