Alle medarbejdere er meget berørt af tragisk arbejdsulykke, som fredag morgen ramte Wavin i Hammel.

Af Christina S. Johansen, Lokalavisen Favrskov

Plastvirksomheden Wavin i Hammel blev om morgenen 15. september ramt af en tragisk arbejdsulykke, som kostede en 37-årig mand fra Randers livet.

Østjyllands Politi oplyser i sin døgnrapport, at ulykken blev meldt til politiet klokken 06.14 som et 112-opkald, hvorefter der hurtigt blev sendt ambulance, lægebil og politi til adressen.

Den 37-årige mand var blevet klemt under en stor jernstøbeform, og han blev erklæret død af lægen på stedet, fremgår det af døgnrapporten.

Nu er det op til Arbejdstilsynet at klarlægge de nærmere omstændigheder i forhold til ulykken.

Østjyllands Politi har i skrivende stund ikke yderligere detaljer om hændelsesforløbet.

Psykologhjælp

Lokalavisen Favrskov har været i kontakt med Wavins internationale kommunikationsafdeling, som beretter, at medarbejderne er blevet briefet om ulykken, og at alle er meget berørte af situationen.

Derfor har alle medarbejdere på Hammel-fabrikken også fået tilbudt psykologhjælp.

For en egentlig kommentar til sagen blev Lokalavisen henvist til Javier Garcia Garcia, som er chefjurist i Wavin/Orbia – Orbia er moderselskabet, som Wavin hører under. Han har dog ikke nogen kommentar ud over nedenstående skriftlige svar:

»Vi har informeret de relevante myndigheder, og en undersøgelse er blevet iværksat. Vi arbejder i fuldt samarbejde med de lokale myndigheder, hvilket betyder, at vi ikke kan oplyse yderligere detaljer på nuværende tidspunkt. På trods af ovenstående kan du være sikker på, at sikkerheden og trivslen for vores medarbejdere, entreprenører og naboer er vores topprioritet hos Orbia.«