Randers er fyldt med muligheder for at lære andre at kende.

Vi har en bred vifte af klubber, foreninger og arrangementer, der spænder fra musik, foredrag, rundvisninger og litteratur til sport og naturaktiviteter. Det er i disse fællesskaber, at vi kan opdage nye venner, dele vores interesser og skabe minder.

Hvis du tør! Og føler dig parat til det.

Læs den her: Det handler artiklen om Margret på side 4 i denne uges Din Avis om

Din Avis bringer artiklen i samarbejde med Randers Bibliotek, der i de kommende måneder netop har fokus på fællesskaber. Det fokus vil vi også gerne give videre til dig. Og håber du kan blive inspireret. enten til aktivt at opsøge et fællesskab, eller selv at lukke nye ind i det unikke netværk du har.

Mens biblioteket naturligt nok leder efter fællesskaber, som de kan være med til at facilitere, så tænker jeg lidt bredere og tænker på alle de små fællesskaber vi har i hverdagen.

Med naboen, i en forening, til et kursus, eller blot i en vennekreds. For nogle findes fællesskabet i en af vores mange butikker, hvor flere butiksansatte med hjertet på det rette sted, får en snak om mange svære ting. Det kan også være i mødet med vores mange ’bløde hænder’ i det kommunale eller offentlige system.

Fællesskaber beriger vores liv på mange måder. De giver os mulighed for at dele erfaringer, skabe minder og opbygge meningsfulde relationer.

Men for at finde disse fællesskaber må vi ofte tage det første skridt, introducere os selv, og være åbne over for nye bekendtskaber. Det kan virke skræmmende, især hvis man er ny i en by eller har været væk fra et område i lang tid.

Her en mindelig opfordring: Brug fællesskabet!