Lørdag 29. og søndag 30. august er sædvanen tro Café Færgestedets sidste åbningsdag i år

 

På trods af de restriktioner vi på grund af Covid- 19 virussen og som alle andre, har været pålagt, er det lykkedes .- dog med forsinkelse – at holde caféen i gang med besøg af glade gæster, der med ansvarlighed, masser af håndsprit og god afstand har kunnet nyde den gode kaffe, boller, kringle og ikke mindst den berømte mormorlagkage, som de frivillige værter hyggede om de besøgende med.

I år har det været en travl og kort sæson.

“De frivillige værter takker for det gode humør, man  er blevet mødt med af de mange gæster, der både i vintermånederne men også i foråret har glædet sig,- og set frem til at komme ud og hygge sig ved kajkanten”, lyder det fra formanden for cafeværterne Thorkild Schnell, der tilføjer, at forhåbentlig kommer alle i løbet af de kommende måneder ind i en mere normal gænge således, at vi kan byde velkommen til den traditionelle åbningsdag Skærtorsdag 1. april 2021.