Sløret er netop løftet for hvem der skal stå på scenen ved Kronprinsparrets Prisoverrækkelser på Værket 31. oktober

 

Det erfarne værtspar Stéphanie Surrugue og Kåre Quist står for sjette år i træk i spidsen, når Kronprinsparret sætter fokus på ekstraordinære præstationer inden for dansk, grønlandsk og færøsk kunst, kultur og socialt arbejde ved et live-show på Værket .
Kronprinsparrets Priser 2020 byder også på masser af musikalske indslag. På scenen kan opleves bl.a. Sofie Daugaard med kunstnernavnet Dopha, der stammer fra Romalt, TV·2, Hush, Jonah Blacksmith, Barselona, Dreamers’ Circus.
”Vi glæder os til, at Kronprinsparrets Priser skal uddeles her i Randers. Det bliver en fantastisk aften, som markerer hvor vigtig vores kultur og kulturelle udvikling er, og hvor væsentligt det er, at vi har en stærk social indsats, for det er i fællesskabet, at vi kan bære alle. Vi er stolte over, at vi her i Randers kan danne rammen om uddelingen af både kultur- og socialpriser.  Og så understreger valget af Randers og Værket, at vi er en af landets stærkeste kulturbyer,” siger borgmester Torben Hansen.

Og Musik- og teaterchef på Værket, Mikael Qvist Rørsted, er stolt over at huse dette arrangement:

Vi ser frem til at byde velkommen til en aften med musik og underholdning i Store Sal, vi sammen med DR har arbejdet hårdt for at kunne gennemføre – og gennemføre ansvarligt,” siger Mikael Qvist Rørsted.

Kronprinsparrets Priser afholdes hvert år i skiftende danske byer, og i år vil Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen indtage scenen på Værket i Randers, når de sætter fokus på ekstraordinære præstationer inden for kunst, kultur og socialt arbejde.

Musik- og teaterhuset Værket, der lægger scene til Kronprinsparrets Priser 2020, har til huse i Randers’ gamle elværk og har siden 1990 lagt scene til store oplevelser inden for alt fra ballet over skuespil til rytmiske koncerter og comedy.

 

Modtagere af Stjernedryspriser afsløres
Kronprinsparrets Priser 2020 bliver som de foregående år en festlig aften med kunstneriske indslag centreret om Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet 31. oktober, mens de to Stjernedryspriser bliver offentliggjort i ugen op til prisuddelingen.

Det vil være muligt at købe billetter til Kronprinsparrets Priser på Værket i Randers. Billetsalget starter 1. oktober kl. 11.00 på vaerket.dk.

Du kan se Kronprinsparrets Priser 2020 på DR1 lørdag 31. oktober kl. 21.00 og følge prisuddelingen på DR’s, Bikubenfondens og Kongehusets digitale platforme. Du kan også følge prisuddelingen via #kronpriser.

 

FAKTA
Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde. Der uddeles fire priser. Med Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris følger 500.000 kr. og et kalejdoskop skabt af Olafur Eliasson. Med Kronprinsparrets to Stjernedryspriser følger 100.000 kr. Læs mere om Kronprinsparrets Priser på: www.bikubenfonden.dk/kronprinsparrets-priser

 

————————————————————————————-

Særlige forhold under COVID-19

Forholdene omkring arrangementet vil på grund af COVID-19 blive anderledes i år, hvor der må tages særlige hensyn i forhold til afstand og hygiejne. Vi følger sundhedsmyndighederne nøje og tilpasser løbende arrangementet efter deres anvisninger og retningslinjer.