I GF Randers kunne de ikke bære, at alle børn ikke kunne få en julegave. Derfor har de valgt at støtte Julemor.

I fem år har den lokale ildsjæl fra Randers Marianne Løkke Espersen ved hjælp af donationer fra private og erhvervsdrivende gjort julen lidt mere sød for udsatte børn i lokalområdet.

Men i år fik Julemor, som hun også kaldes, ikke donationer nok, så hun kunne uddele julegaver til alle ansøgere, og det fik direktør for GF Randers, Anders Rask Pedersen, til at reagere.

»Det ramte mig virkelig. Det må være et svært valg at træffe: hvem skal man vælge fra? Det svar kunne jeg ikke give – til gengæld bestemte vi os hurtigt for i GF Randers, at vi skulle støtte projektet. Det fortjener respekt, når en ildsjæl indsamler donationer og køber personlige julegaver til udsatte børn. Det er næstekærlighed, og det er jo det, julen i bund og grund handler om,« siger han og fortsætter:

»Udover donationen på 10.000 kroner hjalp vi i denne uge også med at pakke julegaverne ind, så børnene kan få deres gaver til tiden. Vi håber, at vores bidrag kan skabe lidt ekstra juleglæde.«

Marianne ‘Julemor’ Løkke Espersen er 48 år og gift med Julefar.

De har fem voksne nissebørn samt et nissebarnebarn og to i vente. Du kan læse mere om hendes kamp for at få gaver nok til alle børn her.

GF Randers er en af i alt 30 selvstændige forsikringsklubber, og afdelingen drives af en medlemsvalgt bestyrelse. Sammen med GF Fonden er klubben medejer af GF Forsikring, der med over 350.000 medlemmer er et af Danmarks største medlemsejede forsikringsselskaber.