Randers skal være kendt i Randers, var navnet på det arrangement som Turistforeningen for Randers og Omegn skulle afholde torsdag 19. november. Nu er det aflyst

 

“Vi har glædet os til at afholde Turistforeningens første arrangement på torsdag 19. november.  Det blev planlagt, da vi endnu måtte mødes 50 personer og vi har rundet 60 tilmeldte.  Langt over det, vi forventede.

Corona Hotline svarede i går, at det var ok med den afviklingsplan, vi havde lavet, hvor vi gennemførte arrangementet i hold.  Politiet svarer i dag i telefonen, at den ikke holder vand af flere forskellige grunde.

Turistforeningen skal og vil ikke være i nærheden af at bryde regler eller anbefalinger, som

vores medlemmer kæmper hver dag for at overholde.  Derfor har vi valgt at udsætte arrangementet til der kommer nyre restriktioner og anbefalinger, hvor vores  arrangement kan afholdes sikkert og godt for alle.

Arrangementet på torsdag er derfor aflyst”, fortæller Peder Vagn Poulsen Formand for foreningen.

De håber de kan vende tilbage efter 30. november med en ny dato.

Turistforeningen for Randers og Omegn har sat sig for på alle måder at bidrage til, at Randers bliver kendt i Randers. Det vil de gøre på forskellig vis, og det vil være et af fokusområderne i fremtiden.

De arbejder i første omgang med at arrangere en række besøg på steder, hvor der er en god historie, noget som vi alle er stolte af, hvor det kan være vanskeligt for almindelige mennesker at komme, – eller bare en god oplevelse i Randers og i det kronjyske.