Med budgetaftalen for budget 2021 besluttede aftalepartierne Socialdemokratiet, SF, Konservative, og Radikale Venstre at bevilge 0,5 mio. kr. i 2021 og årene frem til at fortsætte Fodboldlinjen i sin nuværende form. Således skal pengene ikke længere findes i folkeskolernes ordinære midler.

Aftalepartierne er glade for, at der er sikret finansiering til dette fremragende tilbud til folkeskolernes 5. til 9. årgang – og at alle skolerne her fra foråret er med.

Fodboldlinjen startede for 11 år siden som et set-up, hvor eleverne mødte til morgentræning kl. 6.15 til 7.45 så de var klar til skolestart kl. 8.00. Dengang var der 20 tilmeldte elever. I dag er der 700 elever, træning er 2 timer om ugen, og det foregår på idrætsanlæg i hele kommunen. Ud over morgentræning er der for 9. klasserne også udviklet en juniorleder uddannelse.

Sidste år vandt Fodboldlinjen ”Danskernes Idrætspris”. Vi er glade og stolte over, at vi har dette fantastiske tilbud i Randers, drevet af engagerede trænere og med opbakning fra alle kommunens skoler. Og nu er finansieringen også på plads.

 

Af budget partierne: Socialdemokratiet, Konservative, SF og Radikale Venstre