Randers FC kan fortsætte jagten på klubbens første pokaltitel siden triumfen i 2006.

Klubben er klar til semifinalerne i Sydbank Pokalen, efter at det onsdag aften lykkedes at ekspedere Vejle Boldklub ud af turneringen.

Randers vandt med 3-1 på hjemmebane og avancerer med de samme cifre efter 0-0 i det første opgør.

Det reservespækkede Vejle-mandskab hjalp selv Randers godt på vej til en sejr. Ved 2-1-målet var der tale om sæsonens måske største gave i dansk fodbold, da Vejle-backen Pierre Bengtsson spillede Marvin Egho fri til en scoring i et tomt mål.

Randers FC og FC Midtjylland er begge klar til turneringens semifinaler, der også afvikles med dobbeltopgør. Torsdag står de sidste to semifinalepladser på spil, når dobbeltopgørene mellem Sønderjyske-Fremad Amager og B93-AGF skal afgøres. Der er lodtrækning til semifinalerne torsdag.