Kastede med kanonslag foran patrulje

En patrulje i civil holdt onsdag kl. 22.19 på Gl. Hobrovej i Randers NV, da passageren af en bil, der holdt foran dem, pludseligt kastede et kanonslag ud ad vinduet.

Kanonslaget gav et ordentligt brag, og betjentene tog straks kontakt til de to 20-årige mænd, der sad i bilen. Mændene blev visiteret, og bilen blev ransaget, og under passagersædet fandt patruljen en kasse med 10 kanonslag.

Kanonslagene blev beslaglagt, og da den ene 20-årige erkendte, at de var hans, blev han sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Fandt hash og strømpistol i lejlighed

En patrulje reagerede onsdag kl. 17.40 på et tip og ransagede en adresse i Randers NØ på grund af mistanke om, at der var stoffer på stedet.

Mistanken viste sig at holde stik, da betjentene fandt noget hash, en del salgsposer og en digitalvægt i lejligheden. Den 54-årige mand, der bor på adressen, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Han fik desuden en sigtelse for overtrædelse af våbenloven, da patruljen fandt en strømpistol gemt i hans hjem.

Færdselsuheld En 49-årig kvindelig bilist foretog et venstresving i krydset Århusvej/Ribevej i Randers SØ og ramte ind i en 83-årig kvinde, som kom cyklende lige ud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Sammenstødet fandt sted onsdag kl. 15.50.

Narko Onsdag kl. 17.55 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Udbyhøjvej i Randers NØ.