Den lokale cykelklub har været afsted til løb de seneste par weekender.

Randers Cykleklub af 1910 har skudt landevejssæsonen i gang, og har deltaget i et par løb de sidste to weekender og beretter om dem i en pressemeddelelse.

Søndag 27. marts blev der kørt landevejsløb på vejen ved Rødekro, og søndag 3. april startede sæsonen på Sjælland med en enkeltstart ved Næstved

Løbet i Næstved var også 1. afdeling af den landsdækkende Demin Cup for eliterytterne

Placeringer i Rødekro

Ved løbet i Rødekro blev det til flotte placeringer til RC1910-rytterne.

I U17-klassen kørte Frederik Dupont Hougaard en rigtig god spurt og sluttede på podiet som nummer tre. Samme placering hentede Julie Alberte Schmidt i U17-pigernes løb.

I D-klassen kom et stort samlet felt til mål, og her spurtede Nicolai Nørgaard sig til en fornem fjerdeplads, mens klubkammeraten Magnus Øglend blev nummer 12.

Hos de yngste ryttere kørte Jens Christian Schmidt og Felix Würtz Ingvardsen sig til placeringer som henholdsvis nummer fem og syv i U13 drenge, mens Alfred Quottrup og Holger Errebo hentede placeringer som nummer 10 og nummer 20 i klassen for U15 drenge.

Seniorrytterne kom også i gang i Rødekro, og der var A-klasse debut til Mads-Emil Dupont Hougaard, der efter juniortiden på Team Mascot WorkWear nu tørner ud for Team Herning CK Elite Biemme Danmark. Mads-Emil kom med hovedfeltet hjem, og fik en placering som nummer 47. Også den tidligere RC1910 rytter Nils Lau Nyborg Broge kom med hovedfeltet hjem, og sluttede som nummer 24.

I Master B-klassen kørte Jesper Christiansen et flot løb, og sluttede i top 10 med en ottende plads.

Hos C-rytterne blev RC1910-rytteren Rasmus Højsgaard nummer 23, og i Master C-klassen sluttede René Krebs som nummer 34. Søren Rix Ingvardsen deltog også i Master C-klassen, men måtte desværre en tur i asfalten med en brækket skulder som resultat.

Godkendt på Sjælland

Søndag den 3. april var der enkeltstart på programmet, og her kørte Julie Alberte Schmidt en rigtig flot enkeltstart i U17-pigeklassen, og sluttede på podiet på en 2. plads. Jens Christian Schmidt fik defekt kort tid efter start, og det satte ham cirka 45 sekunder tilbage, men han kom stærkt igen, og sluttede på en 6. plads i U13-klassen.

Hos A-rytterne kørte den tidligere RC1910 toprytter, Nils Lau Nyborg Broge, en fantastisk flot enkeltstart, og sluttede som nummer fem i det stærke A felt. Nils Lau kører på det semiprofessionelle cykelhold BHS – PL Beton Bornholm, og placeringen i første afdeling af eliterytterne Demin Cup, giver ham et godt udgangspunkt til at opnå en samlet top placering.