Et nyt og anderledes fitnesscenter har set dagens lys i Randers.

Sundhedsvirksomheden Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Toldbodgade går nu ind i fitnessbranchen med et nyt koncept, der henvender sig til de kundegrupper, der normalt ikke frekventerer de sædvanlige fitnesscentre.

»Vi har ladet os inspirere af de boutique fitnesscentre, der springer frem i USA og England. Her er konceptet allerede stort, og det begynder stille og roligt at gøre sit indtog i Danmark og Skandinavien,« udtaler Finn Thomsen, sundhedsentreprenør og fysioterapeut, og fortsætter.

Konceptet hedder Club Fitness, og det dækker over et mindre træningscenter med nøje udvalgt fitnessudstyr.

Det er et holdbaseret træningsfællesskab, hvor der lægges fokus på at fremme social interaktion, samvær og hygge mellem deltagerne. Træningstimen afsluttes med kaffe og kage i loungeområdet.

»Det er en træningsklub for alle uanset alder og køn. Lige fra nybegynderen til den mere garvede. Vi har holddeltagere op til 79 år. Alle kan være med og er velkommen,« siger Finn Thomsen.

Thomsen Club Fitness tilbyder forskellige holdtyper, som kan varieres og kombineres på flere måder. De er opbygget med en kombination af kredsløbstræning samt styrketræning i maskiner og med frie vægte.

Holdtræningen er styret af en instruktør, der viser øvelserne, korrigerer og holder styr på tiden og antal gentagelser.

Derudover tilbydes der også superviseret personlig træning og genoptræning.

Vil ramme et andet segment

Thomsen Club Fitness vil ikke konkurrere med de etablerede fitnesscentre i Randers, men sigter derimod efter et helt andet segment.

»Vi henvender os til dem, der ikke kan se sig selv i de traditionelle fitnesscentre. Dem, der har lyst til at være en del af et træningsfællesskab,« fortsætter Finn Thomsen.

»Vi henvender os også til virksomheder, der ønsker at fremme sundhedsprofilen samt lave noget fysisk og socialt sammen på et lukket hold med instruktør.«

Lørdag 23. april holder Thomsen Club Fitness åbent hus i Toldbodgade 3.

sas