Lørdag den 30. april inviterer tennisklubber i hele landet til en dag i tennissportens tegn. En af dem er Kristrup Tennis- og Pickleballklub.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Kristrup Tennis- og Pickleballklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Holmgårdsvej i Kristrup til en dag med tennisspil, skum-pickleballl og hygge.

Det er gratis at deltage, og gæsterne kan få lov til at låne ketsjere og bolde.

»Til Tennissportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille tennis samt høre om, hvad pickleball er. Alle er velkomne, og alle kan være med. Uanset alder, og uanset om man har prøvet at spille før. Vi står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud,« siger klubbens formand, Kenneth M. Pedersen.

Fleksibel og gavnlig sport

Kristrup Tennis- og Pickleballklub står i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet – Tennis, som DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund står bag.

»Med Tennissportens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele, der er ved tennis. Tennis er blandt andet mere gavnligt for helbredet end mange andre fritidsaktiviteter. Det er en fleksibel sport at gå til, og man kan sagtens spille tennis sammen som familie på tværs af generationer,« siger Lorenz Sønderby, der er projektleder i Bevæg dig for livet – Tennis.

Hvad er pickleball?

Pickleball er et forholdsvis nyt netspil i Danmark, og det er en af de hurtigst voksende sportsgrene i USA og Canada. Spillet giver god motion og er nemt at starte.
Spillet er en blanding mellem badminton, bordtennis og tennis.
Der spilles på en badmintonbane med en pickleball-plastikbold og et pickleballbat, som er noget større end et bordtennisbat. Nettet er i tennishøjde. Det kan spilles både indendørs og udendørs og som single og double.
Kilde: DGI

ceb