En 10-årig pige blev udsat for vold, da var ved at pante flasker ved en flaskeautomat ved Coop365 på Hadsundvej i Randers.

Onsdag kl. 15.40 fik Østjyllands Politi anmeldelsen.

En mand var kommet ind i rummet gentagne gange, og havde til sidst i meget højt toneleje spurgt, hvornår hun var færdig, hvortil pigen havde svaret, at det vidste hun ikke.

Da pigen havde puttet den sidste flaske ind, var manden kommet ind i rummet, havde skubbet hende til side og trykket hendes flaskebon ud, hvorefter de to havde haft en kort meningsudveksling. Da de kort efter begge var gået ud af rummet, havde pigen ringet pigen til sin mor, og mens hun havde talt med hende, havde manden spyttet efter hende, hvorefter han havde svinget en pose med noget indhold i på hendes venstre kind.

Manden gik herefter ind for at handle, og pigens mor ankom til stedet. Moren kontaktede politiet og hjalp med at få tilbageholdt manden, inden politiet ankom. Den 52-årige mand blev herefter anholdt og sigtet for vold.