25 brandfolk er i gang. Branden på genbrugspladsen ved Romalt Boulevard varer tirsdagen ud, lyder det fra Beredskab & Sikkerhed.

KIAN JOHANSEN

En brand i en større bunke affald på genbrugsstationen i Romalt holder godt 25 brandfolk i sving, dagen efter den blev opdaget.

Det oplyser vagthavende ved Beredskab & Sikkerhed.

»Vi skal have det hele skilt ad. Det er et knokkelarbejde. Det handler om at køre små bunker affald væk, pøse vand på og sådan fortsætter det. Vi regner med, at det tager hele dagen i dag (tirsdag. red).«

Østjyllands Politi fik mandag klokken 13.21 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i et større affaldsoplag med plastik og træ på Randers Affaldsterminal på Romalt Boulevard og det begyndte i løbet af eftermiddagen at udvikle en del sundhedsskadelig røg. Røgen bevægede sig i nordlig retning over fjorden, og der blev konstateret røggener helt op til Tradium ved Jomfruløkken.

Billedet er taget mandag få timer efter at branden blev opdaget. Foto: Kian Johansen