Den første Sankt Hans aften efter Corona var spækket med randrusianere.

KIAN JOHANSEN

Et utal af randrusianere i alle aldre, var torsdag aften dukket op ved Tronholmen, for at se heksen blive brændt og sendt til Bloksbjerg.

Sangerinden Heya leverede det musikalske fortæppe med en gengivelse af flere kendte nutidige sange, mens borgmester Torben Hansen bød velkommen på den opsatte scene i udkanten af Tronholmparken.

Derefter leverede professor og DR-kendissen psykologen Svend Brinkmann årets brand-tale, der blandt andet kom ind på, at vi faktisk havde en del abe i os, samt delte gener med blandt andet persille.

Bålet brændte lystigt med heksehyl og lidt fyrværkeri. Foto: Kian Johansen

Hans budskab handlede derefter om, at vi gjorde noget sammen – med et formål – hvilket han glædede sig over, at vi igen kunne gøre efter Corona-tiden.

Derefter steg han op i en båd og lod sig sejle ind til midten af Gudenåen mellem Streetfood og Tronholmen, hvor et menneskehav havde placeret sig, både på cykelbroen og ved bredden langs Tronholmparken.

Efter at ilden havde spredt sig, kunne heksehyl blande sig til tonerne af ’Sankte Sankte Hans’, inden de fleste – fortrinsvis børnefamilierne – trillede hjemad.