En 35-årig mand blev tirsdag i Retten i Randers idømt tre års ubetinget fængsel for at have solgt mindst et kilo amfetamin. Det oplyser Østjyllands Politi.
Natten til 25. april i år standsede en patrulje i en rutinekontrol den 35-årige i sin bil, da han kom kørende på Randersvej i det nordøstlige Randers.
Da den 35-årige virkede påvirket af narko, blev han visiteret, og bilen blev ransaget. I bilen lå en del amfetamin-rester og gemt under det ene sæde lå en pose med 123.000 kroner i kontanter.
I første omgang forklarede den 35-årige, at hans forældre havde givet ham pengene til at købe en bil til dem for, men den forklaring blev hurtigt gennemhullet, og i Retten i Randers erkendte han, at have solgt noget amfetamin.
Ved anholdelsen af den 35-årige ransagede politiet også den 35-åriges bopæl, hvor der blev fundet omkring 50 gram amfetamin.
”Retten vurderede, at der var bevis for, at de 123.000 kroner stammede for salg af mindst et kilo amfetamin, og jeg er tilfreds med, at retten fulgte anklagemyndighedens strafpåstand, for det er en alvorlig sag, når vi er oppe i så store mængder hård narkotika, ” siger senioranklager Jakob Beyer.
Den 35-årige modtog dommen. Han har siden anholdelsen i april siddet varetægtsfængslet, og det skal han fortsat gøre, indtil han er klar til at afsone fængselsstraffen.