KIAN JOHANSEN
Selvom planen lød på åbning 1. september, så skal rundstykke- og kage-hungrende kunder i Hornbæk lige tage turen en ekstra uges tid op ad rampen til pavillionen, der har været opstillet på Fladbrovej, siden Hornbæk Bageri startede nybyggeriet i april i år.
For åbningen af en splinternby butik er skubbet en uge frem til torsdag 8. september, fortæller bagermester Jesper Christensen.
»Det skyldes et par leverandørsvigt, at vi ikke bliver klar til den forventede åbningsdag. Blant andet har nogle termoruder været forsinket og så har vi ikke kunnet få fronter til vores bordglasplader, de har været i restordre. Lidt uventet har vi måttet bygge et nyt tag mellem den nye butik og bageriet bagved,« forklarer bageren og indehaveren, der forventer nogle lange nætter op til åbningen 8. september.
»Vi knokler helt sikkert igennem, for at butikken står helt klar til tiden.«