Succes med åbning af Pincho Nation-restaurant i Randers giver mod på mere i Jylland.

I løbet af 2024 kommer der endnu en nål i landkortet for restaurantkæden Pincho Nation herhjemme.

Den svenske kæde med over 80 restauranter i Skandinavien har mod på mere herhjemme, hvor franchisetagerne i Randers nu vil åbne vestpå. Ifølge Århus Stiftstidende har franchiseparret Begitte Nyborg og Tommy Refshøj planer om at åbne nyt Pincho Nation-spisested i Herning senere i 2024.

Konceptet hos Pincho Nation, der var det første app-baserede restaurantkoncept, tilbyder ifølge kæden selv »et unikt cirkusinspireret koncept med et bredt menukort med retter i tapas-størrelse der er inspireret af køkkener fra hele verden, samt stort drinkskort med eller uden alkohol«.

Randers leverer

Planen er at bruge erfaringerne fra Randers, hvor man har drevet kæderestauranten siden 2022 og haft 60.000 gæster forbi restauranten.

Der er plads til 140 gæster på Pincho Nation, der har til huse i Bones tidligere lokaler på hjørnet af Østergrave og Storegade.

»Vores nye medarbejdere i Herning kommer på oplæring i Randers, og vi kommer også til at sende nogle af vores nøglemedarbejdere fra Randers til den nye restaurant for at hjælpe med at gøre klar til opstarten,« udtaler Tommy Refshøj, der har boet i Billund i over 20 år, men som for nogle år tilbage flyttede til Randers. Han er iværksætter og har tidligere været med til at købe og forvandle Billund Kro til boutique- og konferencehotellet Refborg Hotel, men kærligheden lokkede ham til det kronjyske.

Dermed kommer antallet af Pincho Nation-steder op på syv danske restauranter – for der er også en ny på vej i Odense – er det tidligere meldt ud med placering på Fisketorvet i Odense med plads til 210 gæster. Kæden er stiftet i Sverige i 2012 og åbnede for første gang Danmark i 2018.