En opmærksom borger kontaktede søndag kl. 8.56 politiet, efter han havde set en mistænkelig mand, der kørte rundt på el-løbehjul i et område i Randers NØ. Manden på løbehjulet havde en pose i hånden og kørte flere gange ind i folks indkørsler og kiggede på husene.

En patrulje kørte rundt i området og efter lidt tid, fik de på Per Knudsens Vej kontakt med en 48-årig mand, der gik rundt med et løbehjul.

Den 48-årige forklarede, at han bare var ude at køre en tur, men betjentene fik mistanke til, at han ikke talte sandt, og de kiggede derfor i den pose, han kørte rundt med. Her lå der en skruetrækker, en lommelygte og nogle handsker, og under den efterfølgende visitation af den 48-årige, fandt betjentene nogle smykker.

Nu erkendte den 48-årige, at han havde stjålet smykkerne hos en ældre dame på et bosted på Marienborgvej. Den 48-årige blev anholdt og sigtet for indbrud, og smykkerne blev leveret tilbage til den ældre dame, der ikke havde opdaget, at hun havde været udsat for tyveri.