Det er blevet tid til at indstille kandidater til årets idrætspriser i Randers Kommune.

Hvem skal være nomineret, når årets idrætspriser for 2022 uddeles til februar næste år?

Det kan du være med til at bestemme. Du kan indstille kandidater til 12 ud af de 14 priser, der vil blive overrakt i forbindelse med Sportsfejringen 2022. Priserne gives både for sportslige præstationer og for det engagement, som mange ildsjæle hver dag udøver i de mange lokale klubber. Der er således også priser til både bredden og eliten.

»Det er vigtigt at påskønne både engagementet og præstationer. Med omkring 200 idrætsforeninger i Randers Kommune er der mange, som fortjener denne hæder. Jeg håber derfor, at vi i første omgang modtager mange forslag til, hvem der bør nomineres til årets priser,« siger idrætskonsulent i Randers Kommune, Johannes Madsen, i en pressemeddelelse.

Priserne uddeles i samarbejde med blandt andre Folkeoplysningsudvalget, SIKR – Samvirkende Idrætsklubber i Randers – og Elitekoordinationsudvalget.

Her er priserne

Blandt de priser, som alle kan indstille kandidater til, er Præstationsprisen, hvor den eller de indstillede skal have udført en særlig sportslig præstation, være medlem af en idrætsforening, der har hjemsted i Randers, og være fyldt 14 år på det tidspunkt, hvor resultatet blev opnået.

Der er også Initiativprisen, der gives på vegne af Folkeoplysningsudvalget til en forening, der har iværksat et innovativt projekt. Den vindende forening modtager en check på 10.000 kroner.

Man kan også indstille kandidater til Dommerprisen, som gives til en dommer eller kampleder, der med sin ageren, udstråling og kommunikation er i stand til at skabe den gode atmosfære i konkurrencen, så udøverne får en god oplevelse. Modtageren får desuden 5.000 kroner.

En anden pris er ekSPORT-hædring, der gives til en senioratlet, der er udviklet i Randers, men nu har forladt byen. De nominerede skal have en stærk tilknytning til byen og præstere på højeste niveau.

Læs om alle priserne og indstil din kandidat her. Kandidater skal være indstillet inden 7. november.

Fakta: Priser, der kan indstilles til

Præstationsprisen
Holdoprykning
Initiativprisen
Klubpokalen
Rejselegatet
Talentprisen
Talentudviklingsprisen
Ungdomspokalen
Årets leder
Dommerprisen
ekSPORT-hædring

sra