Fredag den 18. november går Jan Hellesøe på scenen i Værket og manipulerer med publikum.

Danmarks førende hjernemanipulator besøger 18. november kl. 20 Randers, hvor han vil fucke med publikums hjerner med sine uforklarlige manipulationer.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Du har sikkert set Hellesøe på tv i ”Fuckr med dn hjerne” eller ”Manipulator” på DR1, hvor han hypnotiserer og laver psykologiske manipulationer med både kendte og ukendte mennesker. Nu er det muligt at se ham udføre sine forførende umuligheder live

Om showet fortæller Hellesøe:

»Det bliver et show hvor jeg fortæller personlige historier, men mest af alt, vil jeg levere et show der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet.«

Jan Hellesøe får brug for hjælp på scenen fra publikum, men man kan være ganske rolig.

»Jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst,« lover Jan Hellesøe.

Showet hedder ”Forudsigelser” da der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne? (ud over næste uges lottotal). Er der noget du ikke ville vide, hvis man kunne forudsige det?

Hellesøe glæder sig til at optræde, efter en bragende succes med hans tourné ”Forført” for et par år siden, der for øvrigt blev sendt på DR1 nytårs aften 2020.