Det bliver to erfarne ledere, Johnny Søgaard og Mads Kirk, der 1. januar 2023 tiltræder som chefer for Serviceafdelingen på Regionshospitalet Randers.

Johnny Søgaard har de seneste måneder været konstitueret som servicechef på Regionshospitalet Randers.

Han har mange års erfaring fra Serviceafdelingen som både portør, serviceassistent, serviceleder og sektionsleder.

»Jeg ser frem til at stå i spidsen for en god og stor afdeling, som jeg kender indgående fra mine mange år på hospitalet. Jeg glæder mig også til at få en medleder, der kommer med en helt anden baggrund, og jeg tror på, at vi kan supplere hinanden godt,« lyder det fra Johnny Søgaard i en pressemeddelelse fra Region Midtjylland.

Mads Kirk. Pressefoto.

Erfaring fra uddannelsessektoren

Den anden servicechef bliver Mads Kirk, der kommer fra en stilling som uddannelsesleder på Tradium Business i Randers. Han er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og kommer med stor erfaring fra undervisnings- og uddannelsessektoren.

»Jeg synes, det er spændende, at hospitalet tør gå med en udefra, der kommer med nogle visionære og nye tanker. Jeg vil prøve at trække erfaringerne fra uddannelsesverdenen over i sundhedsvæsnet, og jeg vil især have fokus på at understøtte og udvikle medarbejderne, så Serviceafdelingen kan yde den bedst mulige service til både patienter og samarbejdspartnere,« siger Mads Kirk.

Et stærkt ledelsesteam

Ledelsen af Serviceafdelingen bliver udvidet fra en til to servicechefer, så der er kapacitet til både at sikre en solid drift af en stor og opgavetung afdeling og til at have fokus på udvikling og videreuddannelse.

»Vi er glade for, at vi både har fået en erfaren, kendt og vellidt leder, der kan sikre den fortsatte gode drift af afdelingen, samt en udviklings- og uddannelsesorienteret leder, der kan komme med nogle nye perspektiver. Vi tror på, at de to servicechefer kommer til at supplere hinanden rigtigt godt,« siger hospitalsdirektør Jonas Dahl.