Intern konkurrence kårer Nybolig Kronjylland til eliteforretning for andet år i træk.

Konfetti blev fyret af og 600 mæglerkolleger klappede, da ni ud af Nybolig Kronjylland og Nybolig Bjerringbros 12 ansatte deltog i et såkaldt kick off i Nybolig Kæden på Hotel Nyborg Strand.

For de de to butikker vandt adskillige priser og Bjerringbro afdelingen var nomineret til et par stykker mere i kædens interne konkurrencer.

»Det var en vild oplevelse,« fortæller mægler og den ene ejer, Thomas Vandfoss. Til daglig kører han til Nybolig Kronjylland på Udbyhøjvej og turen var ekstra god om mandagen.

Elite igen

For det er andet år i træk, at de to butikker blev kåret som elite forretning. Nybolig i Bjerringbro blev også gruppevinder af en salgskonkurrence på landsplan. Og blev nomineret til i kategorien ”Bedst til kundetilfredshed” samt ”Bedst til markedsandele”.

En elite forretning i Nybolig har gode kundetilfredshedstal fra både sælgere og købere, når et stort salgsmål og rykker på flere andre parametre.

»Det var godt at, se at det vi alle har arbejdet hårdt for, det blev til virkelighed. Det var derfor vi gik på arbejde hver evig eneste dag,« smiler Thomas Vandfoss i telefonen. Han indrømmer, at især konkurrencen motiverer ham, når man kan se, at man er ekstra tæt på at vinde.

»Så får den lige et ekstra nyk.«

Alene mellem jul og nytår Nybolig Randers 30 fremvisninger af boliger og fire handler blev afsluttet.

»Jeg tror på, at 2023 bliver et godt år. Ligesom i den sidste halvdel af 2022 skulle der lidt ekstra til og de gode gamle ejendomsmægler-dyder trådte frem. Hvis vi fortsætter det i 2023, så forventer jeg et godt år.«