Vorup FB’s gymnastikafdeling fejrede 40 års jubilæum. Grethe Nielsen, som var med til at stifte foreningen for 40 år siden blev hædret.

KIAN JOHANSEN

Vorup FB Gymnastik fejrede 40-års jubilæum med en stor opvisning i Ulvehøjhallen lørdag 1. april.

Da Vorup FB Gymnastik, som er en lokal gymnastikforening i Vorup, blev stiftet for 40 år siden var ideologien og målsætningen at give gymnastikundervisning og fremme den almene interesse for sundhed og fritidsaktiviteter, og hvor glæde, hygge og sjov og udvikling er i højsædet.

Det gælder stadig, og det kunne man tydeligt se og mærke på gymnaster, instruktører og publikum ved opvisningen, fortæller formand Lene Skipper.

Efter den fælles indmarch blev der vist en bred vifte af gymnastik. Lige fra mor/far/barn, børn, junior, senior og voksenhold. Og glemt var alle sommerfuglene i maven, da alle hold med sikker stil og energi udførte deres program til stor glæde for de mange fremmødte publikummer.

Tak for 40 år, Grethe

Ved opvisningen fik Mie Nielsen Fjelde blomster for at have været instruktør i foreningen i 15 år. Ligeledes fik foreningens instruktører samt bestyrelse en stor tak for deres frivillige arbejde i foreningen. Grethe Nielsen, som var med til at stifte foreningen for 40 år siden, blev hyldet med sit 40-års jubilæum.

Grethe har gennem årene lagt mange frivillige timer i foreningen som formand, kasserer og nu som instruktør. En kæmpe ildsjæl.

»Vi er så glade for at kunne fejre vores 40-års jubilæum med en fantastisk opvisning og se, hvor meget glæde gymnastikken bringer til vores medlemmer,« siger Lene Skipper.