Hornbæk Sportsforening og Sparekassen Kronjylland har indgået en ny aftale om forlængelse af sponsorsamarbejdet, fremgår det af en pressemeddelelse. Aftalen kommer til at gælde det næste år.

»Sponsorsamarbejdet udgør et vigtigt element i, at vi kan skabe de bedst tænkelige rammer for børn og unge mennesker i deres fritid. Det giver mulighed for at skabe flere sociale aktiviteter – for eksempel har vi en café, der udgør et hyggeligt samlingspunkt. Alle disse tiltag koster naturligvis penge, og derfor er Sparekassens sponsorat vigtigt for, at klubben fungerer socialt og sportsligt,« fortæller Peter Thorsen, sponsoransvarlig og mangeårigt medlem af HSF, i pressemeddelelsen.

I forbindelse med den nye sponsoraftale har Sparekassen og HSF samtidig stiftet Sparekassen Kronjylland-prisen, der skal hylde personer, som gør noget særligt for den sociale bæredygtighed i og omkring Hornbæk Sportsforening. Her vægtes især indsatser, der styrker sammenholdet, afspejler den gode vilje og inspirerer andre til aktiviteter, der forbedrer den sociale bæredygtighed i HSF.

Forlængelsen af sponsoraftalen og den nye pris er samtidig noget, der glæder Jan Nyvang, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland.

»At hylde de lokale ildsjæle og den sociale bæredygtighed i foreningslivet er et vigtigt fokusområde, og det harmonerer rigtig godt med vores værdier i Sparekassen. Derfor er vi stolte af at lægge navn til prisen,« siger han.

Det er ikke kun medlemmer i HSF, der kan indstille og modtage prisen. Borgere i Hornbæk og omegn kan også individuelt eller i gruppe indstille egen eller andres indsats. For at komme i betragtning skal indsatsen dog finde sted i relation til HSF’s aktiviteter.