1. august kan Tradium fejre Lone Maarup Christensens 25-års-jubilæum. Det skriver Tradium i en pressemeddelelse.

Den dag er det 25 år siden, at Lone Maarup Christensen startede som kontorelev på daværende Handelsskolen i Randers, der nu er en del af Tradium.

Lone Maarup Christensen tog en allround kontoruddannelse på Handelsskolen i Randers, hvor hun var otte måneder i skolens administration for erhvervsakademiuddannelser og 16 måneder i løn- og økonomiafdelingen. Under uddannelsen fandt hun hurtig interessen for løn- og personaleadministration og tøvede således ikke med at søge en ledig stilling i skolens administration straks efter endt uddannelse.

Inden Lone Maarup Christensen startede på Tradium, tog hun en Højere Handelseksamen på Handelsskolen i Randers, og hun har under sin ansættelse løbende taget et væld af efteruddannelse, herunder fagkurser, kurser for PC-bruger, AMU-kurser, merkonomfag og akademifag.

På Tradium er hun meget vellidt, en god kollega, og hun er blandt andet kendt for at være utrolig hjælpsom og imødekommende.

sra