Flere af vores læsere har spurgt, så vi har undersøgt sagen.

AF CECILIE BISGAARD

I forbindelse med en anden opgave i Dronningborg snakkede Din Avis med et par borgere på området, der var noget undrende. Det blev for længe siden besluttet, at der skulle bygges en ny daginstitution, nyt plejehjem og en ny hal, der hvor Dronningborghallen ligger i dag.

Det samlede projekt endte som bekendt med ikke at blive til noget, men på grund af et massivt pres på kapaciteten af daginstitutionspladser i Randers Kommune, valgte man at tage den kombinerede børnehave og vuggestue ud af det samlede projekt og sætte det byggeri i gang. Efter planen skal første spadestik snart tages, og forventningen er, at de første børn kan starte i den nybyggede daginstitution til januar 2025.

Det, som borgerne undrer sig over, er, at de faktisk ikke ved præcist, hvor den nye daginstitution kommer til at ligge. De ved den skal bygges ved Dronningborghallen – der lukkede for en stor del af sine aktiviteter tidligere på året – men mere vidste de ikke.

Din Avis har derfor spurgt Randers Kommune, og de har sendt det kort over byggeriet, som du kan se her på siden.

Ifølge det kort skal daginstitutionen bygges på venstre side af den vej, du kører ned af, når du drejer fra Udbyhøjvej ned mod Dronningborghallen. Der skal bygges så tæt på cykelstien til Lem, som man næsten kan komme.

Daginstitutionen skal bygges der, hvor der står ‘Grundareal’. Oversigtskort: Randers Kommune