Her kan du se alle billederne fra Dronning Margrethes ankomst til Randers og hendes modtagelse på Rådhuspladsen.

TEKST OG BILLEDER AF CECILIE BISGAARD

Så kom dagen endelig, hvor Hendes Majestæt Dronning Margrethe besøger Randers. Besøget er stadig i gang, og i skrivende stund hilser hun på borgmester Torben Hansen (S) og resten af byrådet i det gamle rådhus på Rådhustorvet i Randers.

Da hun ankom med Kongeskibet Dannebrog til Randers Havn, var der mange børn og voksne, der stod klar til at tage imod hende.

Flere havde i dagens anledning lavet deres egen krone, som de havde på hovedet, ligesom de danske flag vejede i både store og små hænder.

Der var også nogen, der havde taget turen op til P-husets tag. Her var det nemlig også muligt at følge med i ankomsten.

Om lidt går turen til Øster Bjerregrav, hvor Dronningen blandt andet skal se den nye skaterpark og skatebowl, som man har etableret i byen.

Hvis du vil nå at se Dronningen i dag, så kan du stadig nå det.

Omkring klokken 12 ankommer hun nemlig til Rhanders-butikken (tidligere Randers Handsker i Torvegade. Derefter skal hun spise frokost på Hotel Randers, så her er der mulighed for at få et hurtigt glimt af majestæten.

Omkring klokken 15 ankommer hun til Tronholmparken i Randers, hvor der i dagens anledning er arrangeret en stor folkefest, som alle kan deltage i.

Dronning Margrethe sejler fra Randers igen omkring klokken 21, og her vil der være lys og fyrværkeri, mens en masse flot pyntede både følger hende ud af Randers Havn igen.