Randers Kommune trækker lod om to pladser til gallafesten.

Er du 18 år, og har du gjort en særlig indsats for at skabe eller styrke et fællesskab?

Så har du nu chancen for at være med til at fejre Hans Kongelige Højhed Prins Christians 18-års-fødselsdag. I den anledning inviterer Kongehuset nemlig til Gallataffel 15. oktober, og to unge fra hver kommune kan komme med.

Randers Kommune ønsker at give denne helt særlige oplevelse til to unge mennesker – en dreng og en pige – der gør en forskel for et fællesskab. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Det kan være, at du syer kostumer til den lokale teatertrup, bager kage til byfesten, samler bolde sammen, træner de mindste, har lavet en hyggeklub eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du gør noget for et fællesskab.

Det kan dermed både være et fritidsfællesskab, et fællesskab i skoleregi, i jobbet eller noget helt fjerde. Udvælgelsen er en anerkendelse af, at det kræver både energi og vilje at fremme et fællesskab, og at fællesskaber altid styrker både den enkelte og sammenhængskraften.

Så er det dig? Eller en du kender?

Så skriv en kortfattet ansøgning til Randers Kommune på mail til bornogskole@randers.dk senest 7. september. Du skal skrive, hvorfor du gerne vil med til fejringen og lidt om, hvad det er for et fællesskab, du har gjort en indsats for at skabe eller styrke.

I din ansøgning skal du tydeligt skrive navn, adresse, e-mail og mobilnummer. Vinderne af de to pladser findes ved lodtrækning blandt de bedste ansøgninger.