Når auktionshuset Campen Auktioner inviterer til fysisk auktion torsdag 5. oktober, er det en smule anderledes, end det plejer.

På Campen Auktioners facebookside følger over 55.000 med. 75 procent af følgerne er mænd. Når auktionshuset inviterer til fysiske auktioner, er der mange flere mænd end kvinder, der byder. Alle er velkomne hos det randrusianske auktionshus, og derfor håber man hos Campen Auktioner, at et tema-event torsdag 5. oktober kan få kvinderne til at byde.

»Vi fik en kundehenvendelse fra Randers-netværket Q-vinderne, der kom med idéen om en kvindeaften. Det lød spændende, og hos Campen Auktioner er vi altid åbne for nye idéer,« forklarer ejer og auktionarius Finn Campen i en pressemeddelelse.

Den erfarne auktionarius slår fast, at aftenens tema ikke handler om at ekskludere nogen. Tværtimod.

»Aftenens auktion er som altid gratis og for alle. Eventet forinden er henvendt til kvinder med fokus på at gøre en fornuftig auktionsinvestering og mulighed for at sælge sine skatte videre,« siger han.

Fra boliginteriør til båd

På auktionen, der har nummer 9050, kan der bydes på alt fra designmøbler og interiør fra det danske mærke Hay til en Wibo 990-sejlbåd, værkstedsvogne og smykker, fitnessmaskiner, køkkenudstyr og meget mere.

Campen Auktioner adskiller sig blandt andet fra andre auktionshuse ved at afholde både online og fysiske auktioner og ved at tilbyde en bred vifte af varer til alle.

Derudover er Campen Auktioner også bevidste om, hvilken forskel auktioner kan gøre i 2023.

»Vi er stolte af vores tilgang til vores auktioner, der er forankret i en genbrugstankegang. Ved at sælge tidligere elskede effekter på auktion undgår vi, at de bare bliver gemt og glemt. Det bidrager både til bæredygtighed og genbrug,« lyder det fra den garvede auktionarius.

Der er åbent hus med gratis entré til auktionen, og alle er inviteret. Tema-eventet får i gang halvanden time inden auktionen.