En gade, hvor der hver dag går rigtig mange mennesker, har en fantastisk, smuk lille detalje. Har du nogensinde lagt mærke til den før?

AF CECILIE BISGAARD

Før nytår lovede vi jer, at vi stadig ville kigge op i 2024 – og som sagt så gjort.

Vi skriver stadig ikke, hvor billederne er taget – udover at de er taget i midtbyen. Grunden til, at vi ikke vil afsløre det, er, at vi håber, at du selv vil tage på ’Kig op’-jagt efter de små detaljer, som du finder interessante.

Måske opdager du nogle helt nye ting, mens du går rundt og tænker: ’hvor er det nu, jeg har set det vindue før? Jeg ved, at jeg ved, hvor det er taget’. Og hvis du opdager nogle helt nye ting, så tøv ikke med at tage et billede og sende det til os. Det kan du gøre på randers@dinavis.dk.

Men denne gang er der minimum et billede, som du nok nemt kan gætte lokationen på. Skiltet med vejnavnet er i hvert fald meget afslørende.

Så mit spørgsmål er her: når du nu ved, hvor billedet er taget, hvor mange gange har du så egentlig lagt mærke til skiltet? Det er et fantastisk smukt skilt, der minder de forbipasserende om, at de befinder sig i en by, der har mange hundrede års historie på bagen. Det er den slags, der gør, at man bliver mindet om, hvor smuk og fantastisk en by Randers er.

Det synes jeg i hvert fald, og det er nok derfor, jeg holder så meget af at kigge op. Man bliver mindet om, at der er smukke, interessante og unikke ting overalt, hvis bare man gider få øje på dem.

Den blanke metalskorsten snor sig langs den gule murstensmur. Foto: Cecilie Bisgaard
Selv en trist, bar væg kan nemt udsmykkes. Ved du, hvor denne befinder sig i Randers? Foto: Cecilie Bisgaard
Bygningen trænger godt nok til lidt kærlighed, men hvis den bliver shinet lidt op, så bliver den da et fantastisk smukt syn. Foto: Cecilie Bisgaard
En ting er metaludsmykningen på selve altanen. Men se lige de smukke udskæringer nedenunder. Jeg tænker, alle altaner burde have sådan en støtte. Foto: Cecilie Bisgaard
Lokationen, hvor dette billede er taget, er nem at gætte. Men har du nogensinde lagt mærke til skiltet her? Foto: Cecilie Bisgaard