Læserne har gættet på årets gang i Randers Dysten. Få tror på tre spor på motorvejen, mens nye indbyggere i højhus får et ja.

Det er svært at lave en årsquiz, når virkeligheden overhaler gætterierne, inden vi er helt færdige med at indsamle læsernes gæt, men samtidig er det jo også det sjove ved at deltage i den slags konkurrencer.

Og nu har vi indsamlet læsernes svar. Et stykke over 100 vil gerne vinde ved at gætte, og her ser du, hvordan gætterierne fordeler sig i Randers Dysten 2024.

Hele 80 procent af gætteristerne tror ikke på, at politikerne kan holde sig til sit eget parti i byrådet, og det nåede jo også at ske for hele tre byrødder her i løbet af januar, mens vi samlede deltagernes svar ind.

Vi kan godt se, at de fleste, der leverede deres svar til sidst, havde luret, hvor krydset skulle sidde i spørgsmål 11.

Vi håber ikke, det er et generelt udtryk for, hvor lidt randrusianerne stoler på de folkevalgte politikere, selvom de sandt for dyden ikke gør det nemmere for dem selv i øjeblikket.

LÆS MERE UNDER GRAFIKKEN

Vi har sammenfattet læsernes gæt. Hvad tror du, der sker i 2024? Grafik: Kian Johansen

Høje beboere

Noget andet, vi bider mærke i, er at hele 78 procent tror på, at Randers nyeste højhus, Bryggertårnet, bliver beboet inden første kvartal, og der bliver da også bygget løs på toppen af Østervold. Spændende, om det kommer til at ske.

Og så må vi erkende, at det nok ikke bliver vedtaget at bygge tre spor på motorvejen ved Randers i 2024. Det tror 83 procent i hvert fald ikke på.

Ramperne bliver faktisk klargjort til de tre spor allerede nu. Vejdirektoratet har så småt sendt maskinerne i stilling ved de tre Randers-afkørsler, mens du læser dette.

Grå frøer

Lidt mere ked af det bliver vi på vegne af Din Avis og vores projekt med at finde samtlige 150 betonfrøer, der blev skabt for snart 21 år siden. Det mener hele 76 procent ikke, at vi når i mål med. Vi tager udfordringen op!

Randers Kommune har et mål om, at hver fjerde skoleelev i de ældste klasser vælger en erhvervsrettet uddannelse i 2024. Hele 75 procent af vores gætterister er desværre sikre på, at det mål ikke nås.

Læs selv tallene igennem og gæt med. Der kan stadig ske meget endnu. Den første vinder findes efter 31. marts, når vi har fundet ud af, hvor mange der brugte skøjtebanen i vintersæsonen 2023/2024.