Spillere på alle niveauer vil have mulighed for at vise deres færdigheder.

Randers Dart Club vil i samarbejde med Dansk Dart Union være værter for dette års Jysk Fynske Mesterskaber samt Jylland Open 2024 for juniorer, skriver dartklubben i en pressemeddelelse.

Konkurrencerne afvikles i weekenden 2. og 3. marts i Randers, og alle fra nybegyndere til erfarne dartentusiaster vil få mulighed for at vise deres kunnen.

Lørdagen byder på konkurrencer i Åben hold, Damepairs, Paradart single, Åben double og Damedouble, mens søndagens konkurrencer inkluderer Åben single og Damesingle.

Flere landsholdsspillere vil deltage i turneringen, herunder flere spillere fra Randers Dart Clubs egen talenttrup til landsholdet. Der er dermed en unik mulighed for at se nogle af landets bedste spillere i aktion.

Tilmeldingen er stadig åben, så hvis du ikke har sikret dig en plads, kan du nå det endnu. Det kræver en licens at deltage i stævnet. Mere information kan ses på dart-ddu.dk.

For de, der er interesserede i at prøve at spille dart i en klub, tilbyder weekendens konkurrencer også en mulighed for at kigge forbi og opleve atmosfæren og giver en chance for at se, om dart kunne være noget for dem.