Virksomheden er blevet tildelt Randers Kommunes Erhvervspris.

Medarbejderne hos Kronjyllands El-service ApS fik for nylig en behagelig nyhed, da borgmester Torben Hansen bankede på døren og overraskede virksomheden med Randers Kommunes Erhvervspris. Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

»Kronjyllands El-service ApS har været med til at inspirere og skabe resultater, som andre kan lære af – ikke bare her I vores lokalområde – men også udenfor kommunegrænsen,« sagde Torben Hansen i forbindelse med prisoverrækkelsen, hvor han gengav den inspirerende vækst-rejse som Kronjyllands El-service ApS har været på.

»Fra to personer i 2018 til 50 medarbejdere i dag. I er vokset ud af jeres lokaler ikke bare én gang, men faktisk to gange allerede,« sagde Torben Hansen, der overrakte prisen, en skulptur af Jan Agerbo med navnet ”At løfte i flok” til firmaets direktørduo, Thomas Lorentzen og Mikkel Teilmann.

Normalt bliver prisen overrakt ved kommunens nytårskur for erhvervslivet. En snestorm betød arrangementet måtte aflyses i år.

Medarbejderne på Kronjyllands El-service ApS var samlet i firmaet på Nikkelvej i Paderup for lidt uformel weekendhygge omkring en pølsevogn. Og det var her, at borgmesteren trådte ind ad døren med Jan Agerbos skulptur i hånden.

Prisen og skulpturen ”At løfte i flok” blev modtaget af direktørerne Thomas Lorentzen og Mikkel Teilmann.

»At få kommunens erhvervspris var noget vi ikke turde drømme om, da vi startede i 2018. Når det er kommet dertil, så skyldes det det store netværk, vi har, som har været med hele vejen. Deres opbakning har gjort en stor forskel,« sagde Mikkel Teilmann.

Kronjyllands El-service ApS er på fem år gået fra to til 50 medarbejdere. Det er sket gennem fokus på kvalitet i tekniske samlede løsninger samt vedvarende energiløsninger til gavn for den grønne omstilling.