Med indkøbet af en BYSPRINT CO2-laserskæremaskine fra Bystronic får metaluddannelserne på Tradium nu et stort løft inden for laserteknologi på CNC-skære området.
 – Med indkøring af vores nyindkøbte laserskæremaskine starter en ny æra indenfor metaluddannelserne på Tradium. Som en af de få erhvervsskoler i Danmark tager vi nu laserskæring på uddannelsesprogrammet for smedelærlinge, klejnsmede, rustfri smede og efteruddannelseskursister på AMU-uddannelserne, siger uddannelsesleder Søren Skovbo Sørensen, Tradium Metaluddannelserne.
Behov for uddannelseMed den nyindkøbte BYSPRINT CO2-laserskæremaskine fra Bystronic tilgodeser Tradium behovet for uddannelse indenfor ny teknologi fra industrivirksomhederne i det østjyske.
– Vi opfylder samtidig et længe næret ønske i afdelingen om at løfte CNC-styret skæring et teknologitrin i forhold til vores veltjente CNC-plasmaskæremaskine, som nu er sendt på aftægt som supplerende skæremulighed i perioder med spidsbelastning, siger uddannelsesleder Søren Skovbo Sørensen, Tradium Metaluddannelserne.