To Randers FC-spilleres privatliv i fokus i medierme
 
Normalt er en ligakamp Brøndby-Randers FC på vestegnen genstand for megen omtale og forskræp. Søndagens kamp – 1-0 til Brøndby – var ingen undtagelse, men indholdet af den massive omtale var anderledes end tidligere. For den handlede kun for én procents vedkommende om fodbold. De øvrige 99 procent handlede om to Randers FC-spilleres privatliv.
Det var en uge, hvor Randers FC-fodbolden i medieverdenen kom i anden række. Der var noget, der – iflg. medierne – var vigtigere.
Anfører Christian Keller er separeret. Holdkammerat Jonas Borring ligeså, men han bor stadig sammen med snart eks-fruen og parrets to børn. Nu har Keller og den snart tidligere fru Borring så fundet sammen, og det har selvfølgelig slået Jonas Borring ud. Han anede intet om, at anfører Keller var på banen i Borring-familien.
I spillerkredse kan man mange steder ikke acceptere, hvad Keller har gjort. Mange snakker om brud på uskrevne regler og ”brud på loven” i omklædningsrummet.
Andre er ikke så ophidsede og påpeger, at vi ikke lever vi i middelalderen og mener, man skal adskille arbejds- og privatliv. 
Hvad Randers FC-spillerne gør i deres fritid, kommer vel ret beset ikke andre ved. Så længe de blot holder sig indenfor straffelovens rammer.
 
Medier i selvsving
 
Det kan nok være, at aviser og sociale medier er gået helt i selvsving i den seneste uge. Den får ikke for lidt, og det tangerer det pinlige at se en sportsredaktør på en landsdækkende avis med stort smil på læben erkende, at man nok lige har strammet den lidt ved at kalde Keller for ”konetyv.”
Al den omtale gav Randers FC problemer før kampen i Brøndby.
Hvordan i alverden skulle man tackle situationen?
Træner Colin Todd tog konsekvensen og tog anførerbindet fra Keller. Efterfølgende sorterede han ham helt fra til kampen. Og købte sig derved dyrebar tid, så både han og Randers FC-ledelsen kan finde en løsning. En løsning lurer desværre ikke lige om hjørnet – og Randers FC skal allerede onsdag til København til pokalkvartfinale mod FC København og skal søndag spille ligakamp hjemme mod Viborg FF.
Keller og FC-ledelsen har problemer. Det er der ingen grund til at skjule.
Borring vil ikke træne eller spille sammen med Keller, der til gengæld kommer til træning som før.
En nærliggende løsning vil være at fyre Keller. Men det kan Randers FC ikke.
En anden løsning vil være at fritstille Borring, hvis han ikke vil træne eller spille med Keller og vil ud af kontrakten.
Hvis Randers FC fastholder, Borring skal møde op til træning, og han så nægter, har man endnu mere ballade.
Det optimale ville være, at de to herrer satte sig sammen til bordet og fik snakket om og ud om tingene.
Den snak, de – på Kellers foranledning – burde have haft straks, da Keller fandt sammen med Borrings snart eks-kone.
 
Vigtigt mod Viborg
 
Med nederlaget i Brøndby dumper Randers FC ned i tabellen, og kampen mod Viborg søndag er særdeles vigtig. Randers FC er p.t. nr. syv, men kan med nederlag mod Viborg blive passeret i stillingen af både Viborg og FC Nordsjælland og dermed dumpe ned på niendepladsen.
Mod Brøndby i søndags kunne man uden at have spillet prangende godt have fået uafgjort med hjem. Brøndby havde flere chancer, men Randers FC kunne godt have stjålet det ene point i slutfasen. Kasper Fisker havde en stor skudchance, og det var ufatteligt, at Randers FC ikke fik mindst et straffespark, da først Kasper Fisker blev væltet og derpå Kasper Junker to gange blev revet i trøjen i Brøndbys straffeparksfelt, men i alle tre tilfælde forblev dommerens fløjte tavs.