BurgerInc i Middelgade er det nyeste tiltag i kampen for den gode burger. restauranten åbnede  i sommerferien og er klar til at servere en hjemmelavet burger til de hungrende randrusianere, der ikke gider mad med strittende lillefinger
 
Kokken Søren Størup fra Ebeltoft har netop åbnet sin restaurant nummer to i det der skal blive til burgerkæden BurgerInc. Konceptet er helt ligetil. Det handler om den gode burger – hellere et godt lille udvalg end for mange variationer, der kan forvirre og gøre produktet ringere.
“Det er fedt at lave gode burgere. Her laver vi lidt bedre burgere med ægte briocheboller og friskhakket dansk kød”, fortæller Søren Størup.
Han åbnede den første restaurant i Ebeltoft i marts og den i Middelgade midt i juli. Siden har der været travlhed på stedet.
“Jeg kiggede meget efter en god beliggenhed i Randers, for jeg mener at byen har en god størrelse til et koncept som dette her. Og det tidligere Don ligger også godt i forhold til trafikken af gående. Og så ligger det jo også godt i forhold til Storegade i weekenden”, fortæller han.
Hos BurgerInc kan man få den gode burger – også med tilhørende pommesfrites hvis man ønsker dette. FOg selvom der også serveres både spareribs og hotwings er det burgeren der er i centrum.
“Mange vil bare gerne have en god burger. Jeg er uddannet kok og har været på mange restauranter hvor man stritter med lillefingeren. Det har jeg fået nok af. Jeg savnede den simple mad og det er det burgeren er. Dermed ikke sagt at det ikke er god mad, for det er det”, siger han.
Søren Størup har også en fiskerestaurant på haven i Ebeltoft og så har han arbejdet på  både Hotel Opus, Vedholm Slot og et hotel i Vejle.
“Det er dejligt med noget mere jordnært, hvor hyggen er i højsæde”, siger han.
Restauranten er indrettet med hyggeligt møblement, og i amerikansk stil. Der kører Creendence Clearwater Revival på anlægget og øllet serveres både fra hane, Belgisk på flaske og dansk fra dåse. Der serveres også sodavand på dåse og dertil kommer at man også kan få enkelte drinks – blandt andet Nohrlund økologiske drinks på flaske.
På burgermenuen står Hot Chili, Smoked BBQ og Sweet onion. Burgerene kommer både alene eller som menu til henholdsvis fra 50 kroner og op til 95 kroner.
Indenfor de næste år er det meningen, at der skal udvides med restauranter i både Skanderborg og Aarhus.