Non-profit foreningen YogaRanders inviterer alle med lyst til at prøve denne afsæningsform til Randers Yoga Festival 27.-28. august i Remisen på JV Martinsplads i Tøjhushavekvarteret
 
Foreningen YogaRanders er nu klar til sit tredje arrangement i år. Efter to vellykkede begivenheder – Den Internationale Yoga Dag 21. juni, hvor næsten 200 yogier markerede dagen på J. O. Krags Plads og gratis sommeryoga i Tøjhushaven i juli måned, hvor over 550 deltagere, mødte op til yoga tre gange om ugen. Så er foreningen nu klar til for første gang at afholde en stor yogafestival. 
Weekenden 27.-28. august byder på et varieret program med over 20 forskellige yogaevents og koncert lørdag aften med bandet Deep Blue.
Derudover er der forskellige stande med mulighed for at købe yogatøj og yogaudstyr, samt mad og drikke i Remisen.
Festivalen slutter søndag eftermiddag med en koncert og fællessang ledet af Ditte Kappel og Casandra Renosto.
 “Vi har sat os for at vise at yoga er for alle”, siger Hening Wilsten der er formand for foreningen.
“Kvinder og mænd, gravide kvinder og rigtige mænd, runde og smalle, ældre og børn, stive og bøjelige, raske og stressede, begyndere og meget øvede – og endda for løbere,” siger fortæller han.
Mange af byens yogaudbydere og -undervisere arbejder sammen på denne festival for at vise yogaens mangfoldighed og inspirere så mange som muligt til at dyrke yoga regelmæssigt.
“Tilmeldingen er i fuld gang og på enkelte events må vi allerede melde udsolgt, men vi mangler stadig flere mænd” siger Jimmy Christiansen fra YogaRanders.
“Vi har endog lavet en event som vi kalder yoga for rigtige mænd, hvor kvinder ikke har adgang. En lille opfordring til kvinderne i byen om at skubbe til deres mænd. Også Randers F. C. `s førsteholdstrup dyrker yoga, så yoga er altså også er for mænd”, siger han.
En anden spændende del af festivalen er et motionsløb kombineret med en yogaevent Yoga for løbere. Denne del arrangeres i samarbejde med den lokale løbeklub Move.