For 23. gang præsenterer Mosten  MC ”Raceday” torsdag, fredag, lørdag og søndag den 1-4 september i Bodeenge ved Allingåbro. Programmet byder på dragracing og rock’n roll så publikum kan se frem til en weekend med action og underholdning i topklasse!
175 dragracing teams er tilmeldt i såvel de 12 motorcykelklasser, som i de to bilklasser og i show klassen.
17 musikbands underholder i festteltet og i Award hallen fra torsdag til lørdag nat og derudover vil der blive spillet fed blues i både terrassebaren og containerbaren. 
Stig Neergaard vil i sin 8000 HK topfuel dragster igen give publikum den ultimative race oplevelse, når han fyrer den af på Mosten Race Way i Bodeenge.  Stig har banerekorden med 409 km i timen på 201 meter og i weekenden vil han forsøge at slå sin egen rekord.
Gerd Harbermann – King of fire – tager turen fra de sydtyske bakker hvor han som det sidste køretøj på banen fredag og lørdag sender sin 20.000 hestes Jet bil af sted. Bilen er en oplevelse som man bare må have med: en vandret liggende raket på 4 hjul, der sætter ild i banen og alt der står bag bilen – og så krydser vi fingre for han ikke ender i Randers Fjord.En motor på 13 liter er ikke lige hvad der ligger i hverdagsbilen  men det er hvad Torben Clausen fra Gassum, netop har samlet og bygget i sin Topdoorslammer bil, som han medbringer til Mosten Raceday i weekenden  for at  konkurrere mod lignende biler i samme klasse fra både Norge og Sverige.
Hvis du tør og måske har et par ekstra underhylere med i bagagen, så har du mulighed for at køre en tur med Kenneth fra Malmø, der kommer med sin methanol  dobbelt dragster, med plads til en passager på bagsædet, det er en super fed oplevelse.
De kommende dragracing talenter er også repræsenteret på Mosten Raceday, hvor den yngste kører er 8 år og alligevel kører i en juniordragster, der let kører fra en almindelig familiebil.
Selvom sommeren går på hæld og vinteren nærmer sig, syntes man jo ikke at en snescooter skulle være nødvendigt, men det er faktisk hvad en gut fra Telemark i Norge har tilmeldt til Raceday i show klassen, han har 250 HK at gøre godt med og skiftet skien ud med hjul og vil fyre den af ud af Mosten Raceway.
Nitromethanen vil flyde,  når de to største motorcykel klasser Super Twin og Top Fuel klasserne fyres af, det gør de 3 gange fredag og 3 gange lørdag og her er der behov for at stoppe en pommes i ørene når de fyrer den af.
Vil du se det hele fra oven er der mulighed for at købe sig en helikopter tur og få en tur over området og ind over Randers fjord – I finder den til højre for dragbanen.
Musikken starter torsdag aften og i teltet vil All that Blues give os en tilbageblik i de gode dage med Tottas Blues Band, gode gedigen Sweden blues. Refuel, nyt brændstof på gamle motorer overtager scenen efter Tottas memory lane.  Fredag er der mere nostalgi med Creedence Tribute efterfulgt af Back in black som med deres sædvanlige show vil få teltet til at syde af god stemning.
Lørdag efter præmieoverrækkelsen slutter vi Race Day 2016 af med Keinstein, som på deres helt egen måde får fyret mange danske klassikere af, tilført strøm og alternative rytmer, de skaber en fest kun de færreste vil gå glip af.
Lyt med da Hans Jørgen, Hitz og Per Søndergaard besøgte Bo’ morn til et interview om Mosten Raceday 2016