Det lokale folketingsmedlem fra Socialdemokratiet, Malte Larsen, udtrykker stor begejstring for, at der nu bliver sat fokus på Randers-områdets muligheder for turisme: 
”Randers har rigtig mange gode turistattraktioner, der er med til at skabe virksomheder og omsætning i lokalområdet. Jeg er meget glad for, at det lykkedes at få partiets turismeordfører, Rasmus Horn-Langhoff, på besøg for at sætte fokus på såvel lokale som nationale turismeudfordringer. ”
Besøget vakte også glæde hos turistchef i Randers, Anne-Marie Knattrup, der især lægger fokus på de mange gode oplevelser, som man kan få i Randers:
”Den nye nationale turismestrategi betyder meget for Randers i vores arbejde med at udvikle Randers som et sted man kan tage til for at få gode oplevelser. Turisme er global og i Danmark i stærk vækst. Randers skal også have mulighed for at få sin andel, og derfor er jeg rigtig glad for, at Socialdemokratiets turismeordfører har prioriteret et besøg i Randers. ” 
Selvom turistchefen er glad for det øgede fokus på Randers som turistattraktion, har hun ikke tænkt sig at sende turismeordføreren tomhændet hjem til Christiansborg: 
”Jeg vil gerne sende Socialdemokratiets turismeordfører tilbage til Christiansborg med et budskab om, at udmøntningen af turismestrategien skal favne og gavne hele landet. Det skal ses i forlængelse af, at der prioriteres få stærke destinationer, hvorfra væksten skal sprede sig som ringe i vandet. ”
Under besøget besøgte delegationen, der også bestod af borgmesterkandidat, Torben Hansen, Memphis Mansion, Randers Regnskov, Randers midtby og Hotel Randers.