100 kvadratmeter mere giver bedre omklædningsforhold og klublokale

Helsted Fremad fik i fjor tildelt godt en halv mio – nøjagtigt 510.000 kroner – fra den kommunale breddeidrætspulje. Pengene skulle bruges til etablering af yderligere omklædningsrum på adressen Rønnebærvej.

Nu går man i gang. Med en udvidelse til i omegnen af to mio kroner, for når man nu er i gang, kan man lige så godt gøre det ordentligt med det samme.

Nu gør det jo så heller ikke noget, at Elro Fonden spæder en anden halv mio i kassen, og så financierer Helsted Fremad IF selv den sidste mio i projektet.
”Vi udvider med 100 kvadratmeter og får dermed bedre omklædningsforhold i stueniveau og klublokale på første sal,” siger formand Steen Haugaard Fransen.

Og der har virkelig været behov for udvidelserne.

”Vi har længe haft et stort behov for mere plads til omklædning. Har vi f.eks. haft første- og andetholdet til at spille hjemme samme dag og lige efter hinanden, har vi været presset. Også med hensyn til plads til mindst tre dommere – når vi kun har et dommerrum.” siger Steen Haugaard Fransen, der nu bygger stort omklædningsrum i stueplan og bl.a. glæder sig til større klublokale.

Lokalemanglen har været udtalt. ”Når der f. eks. har været forældremøde eller anden mødeform samtidig med, at der har været kamp, har vi ikke haft mulighed for at holde åbent i kiosken. Det får vi med udvidelsen,” siger formanden for Helsted Fremad, der har ca. 550 aktive medlemmer.

”Ved sidste medlemsopgørelse og indberetning var vi knap 600 inklusive frivillige trænere og ledere,” siger Steen Haugaard Fransen, der glæder sig over etableringen af en kunstgræsbane.

Den er eftertragtet, og således kan man opleve aktivitet på banen og lys over Helsted torsdag morgen fra kl. 7.00, hvor Vestervangskolen har lejet sig ind. Baneantallet er øget i Helsted, kunstgræs er anlagt, og nu kommer der så klubhusudvidelse.

Har de mon flere ønsker derude? ”Som landet ligger lige nu, klarer vi os fint med det, vi har. Kunstgræsbanen har virelig gjort en forskel. Nu kan vi i forhold til tiden før kunstgræsset afvikle tre til fire gange så mange kampe over en weekend,” siger Steen Haugaard Fransen.