Hun malede en ‘Kys Frøen’ betonskulptur i 2003. Nu fylder hun 30 år. I den anledning efterlyser vi den frø Anne-Mette Albertsen malede for 20 år siden.

KIAN JOHANSEN

Det er ikke nemt at spore alle de 150 frøer som Din Avis er på jagt efter. Vi satte jagten ind sidste år i forhåbningen om at finde dem alle her i 2023, hvor det er 20 år siden frøerne blev malet og sat op i hele Randers.

Her er historierne: Sådan går det med frø-jagten

Nu har vi brug for din hjælp. Især fordi vi kan give Anne-Mette Albertsen en lidt forsinket fødselsdagsgave.

»Min kære kone var et af de børn, der i 2003 malede en af frøerne i Kys Frøen projektet. Hun har dog ikke set sin frø siden, og har et stort ønske om at blive genforenet med den. Jeg har derfor sat mig for at lokalisere frøen,« har Johannes Hansen skrevet til Din Avis.

Anne-Mette blev 30 år her i fredags og da hun var 10 år gammel, malede hun frø nummer E24. Den blev dengang sponsoreret af højtryksrenser-producenten Gerni A/S. Firmaet er siden opkøbt og 30 af de 84 medarbejdere blev flyttet til Hadsund under navnet Nilfisk Advance. På firmaets tidligere adresse i Helsted ligger i dag Campen Auktioner.

Frøen der kyssede – og ramte Randers lige i røven

Den forkerte frø

Din Avis har kontaktet Campen Auktioner, der ikke har et bud på, hvor frøen befinder sig. Vi ved dog fra en tidligere ansat på Gerni, at frøen har stået udenfor og med al sandsynlighed er solgt på auktion, vi ved bare ikke hvornår. Under jagten får vi ringet til en del ansatte hos Nilfisk Advance, uden held.

Efterlysning: Hvor er Anne-Mettes frø

Et tip sender os til Hadsund, hvor der står en frø uden for Nilfisk Advances bygning, får vi at vide. Her får vi hjælp af Tina Nielsen, der sidder i kundeservice. Frøen står hos naboen, der før hed Dansk Revision, men nu hedder Redmark, og frøen er ikke Anne-Mettes frø.

Vi beder om din hjælp. Hvor befinder frø nummer E24 sig?

Send et billede eller et tip til: redaktion.dinavis.@lokalavisen.dk hvis du ved noget om den forsvundne frø.