SocialListen fortsatte onsdag aften arbejdet mod at blive repræsenteret i Byrådet i Randers ved KV17. De holdt nemlig stiftende generalforsmaling

 

Fremmødet var over forventning og der var megen spørgelyst fra salen. Vedtægterne var der bred enighed om, og der er nu valgt styregruppe for Listen til at varetage det fortsatte arbejde frem mod valget i november.

Det bliver hårdt arbejde for SocialListens medlemmer i de kommende måneder, men siger Palle Bertelsen og Søren Mikkelsen samstemmigt: ”Vi glæder os til at komme ud og møde Randrusianerne, og forelægge og forklare vores tanker – så vores medborgere overalt i kommunen kan få et reelt alternativ til det nuværende byråd – med visioner for en anden måde at drive politik på – med bredt samarbejde tror vi i SocialListen på langtidsholdbare løsninger – til gavn for hele Randers Kommune. ”

SocialListen arbejder for at holde en tæt kontakt til græsrødderne og på meget høj grad af inddragelse af medlemmerne.

SocialListen har ingen interesse i topstyring, men arbejder ud fra et humanistisk tværpolitisk synspunkt. Har man lyst til at være med til at præge en helt ny bevægelse, der er for hele Randers Kommune, så er alle der ønsker indflydelse eller blot vil støtte op om initiativet velkomne som medlemmer.

——

SocialListens styregruppe er: Palle Bertelsen, Søren Mikkelsen, Brian Højlund, Helle Rasmussen