I Esbjerg sidder en syrisk mand, som for 1½ år siden fik familiesammenføring med sine i alt 20 børn og 3 koner – et sørgeligt billede på hvor tossegod vores udlændingesystem fungerer, og hvor løst pengene sidder, når det kommer til at skulle tilfredsstille primært den muslimske kultur.

Socialistisk Folkeparti med Charlotte Broman Mølbæk i spidsen er tilsyneladende klar til at finde velfærdskroner til et tilsvarende randrusiansk integrationsprojekt, hvor mega-familier slår bunden ud af kommunens kasse for så at fylde op med skatte- og afgiftsstigninger i millionklassen.

Det må være konklusionen på førnævntes læserbrev, hvori hun klandrer Venstre og Dansk Folkeparti for at føre symbolpolitik – eller handler det om sit eget og sit partis utilstrækkelighed, når det kommer til politisk indflydelse???

Jeg tænker, det må være en kombination af begge dele, for lidt hurtig folkeskolematematik viser, at der i den grad er basis for at få repatrieret så mange som muligt INDEN en evt. familiesammenføring.

I regnestykket er jeg flink, og jeg vælger at runde ned for at få brugbare tal.

Randers kommune har modtaget rundt regnet 300 syriske migranter. Lad os så forestille, at de bliver familiesammenført med én kone samt tre børn (langt fra Esbjerg eksemplet)… I alt 1500 personer. Disse koster iflg. Danmarks Statistik 160.000 kr. pr. person om året i gennemsnit, i alt 240.000.000 kr. eller 600 pædagogstillinger om året!

ER 600 FULDTIDS PÆDAGOGSTILLINGER SYMBOLPOLITIK???

Det mener jeg ikke, det er, og derfor skal vi hjælpe dem, der har fortrudt, til at komme hjem til familien, da udsigten til familiesammenføring heldigvis er strammet op og ikke blot er et gummistempel længere.

 
Frank Nørgaard
Byrådsmedlem og spidskandidat for Dansk Folkeparti til KV2017
Kåtrupvej 29

Fårup