Danskere, der har været udsendt til verdens brændpunkter som soldater, nødhjælpsarbejdere eller politifolk, fortjener stor påskønnelse for deres indsats.
I 2017 vedtog vi i Randers kommune en Veteranstrategi, som først og fremmest styrker sikkerhedsnettet under de veteraner, som kommer hjem med skrammer på krop og psyke. Men det synes jeg ikke er tilstrækkeligt, og Dansk Folkeparti vil i den kommende byrådsperiode arbejde for en række initiativer, der skal komme vore veteraner til gode. DF ønsker nemlig, at de ca. 400 veteraner i Randersområdet skal have gratis adgang til kommunens kulturinstitutioner, svømmehaller, og desuden, at veteraner omfattes af den billige transportmulighed for, som byrådet vedtog i budgettet for 2018.
På linje med folkepensionister og førtidspensionister, skal veteraner efter min mening have mulighed for ubegrænset bustransport inden for bygrænsen for 365 kr. årligt. Det synes jeg, at vore veteraner fortjener.

 

Nicolai Estrup
Byrådskandidat og Formand for Dansk Folkeparti Randers
Vestergade 23
8990 Fårup