Hede Rytmer Randers får sin debut på Justesens Plæne 15. og 16. juni næste år

 

Målsætningen er at skabe en lokal festival, der samtidig kan være med til at skabe økonomi for byens sportsklubber, foreninger og kulturlivet generelt i Randers.

Festivalen er skabt på opfordring af gode lokale kræfter, og der er partnerskaber med både Randers FC og Randers HK. Desuden er der lagt op til at moderklubberne/amatørafdelingerne kan tjene til deres økonomi ved at levere medhjælpertimer ved festivalen, ligesom andre foreninger får mulighed for at byde ind. Der vil blive prioriteret lokal samhandel, f.eks. med lokale leverandører af mad og andre væsentlige poster. Samarbejde med Randers FC og Randers HK betyder bl.a. at de to eliteklubber vil stå for salget af V.I.P. arrangementer til festivalen. Festivalen forventer således at gavne mange lokale kræfter i Randers.

Hede Rytmer har haft stor succes med en tilsvarende model i Silkeborg, hvor foreningen igennem de seneste fem år har udloddet godt 2,5 millioner kroner til lokale initiativer.

 

Store forventninger

I Randers FC står man med åbne arme over dette tiltag. Michael Gravgaard, Direktør Randers FC siger:

“I Randers FC synes vi, det er fantastisk, når der er nogle, der vil skabe events som Hede Rytmer i vores by, og derfor står vi med åbne arme og siger velkommen til Randers. Vi glæder os til at være en del af en lokal musikfestival og håber, vi sammen med alle de øvrige lokale kræfter, der bliver involveret, kan skabe nogle dage, som vi egentlig kun venter på kommer igen. Randers har brug for tiltag som dette, og derfor håber vi, alle har lyst til at være en del af oplevelsen og festen”.

Ligeledes hos Randers HK er man glade for at kunne være med til at lade Randers feste for en god sag. Per Rasmussen, Direktør Randers HK fortæller:

“Randers HK vil gerne være med til at skabe glæde og stemning og præge kulturlivet i Randers også uden for håndboldhallerne. Fra min tid i BSV kender jeg Hede Rytmer som en professionel og veldrevet festival – og med et initiativ som dette får Randers HK og vores amatørafdeling/samarbejdsklubber mulighed for at tjene penge til deres udviklingsarbejde. Derfor glæder vi os til, at Randers får sin egen lokale festival og opfordrer samtidig alle i Randers og omegn til at bakke op om et godt initiativ”.

Det vækker glæde hos Hede Rytmer, der glæder sig til at få Randers med på kortet:

“Randers er en af landets største byer, og vi er overbeviste om, at en musikfestival med en bynær placering og et stort lokalt engagement i nært samarbejde med lokale kultur-institutioner kan opnå en stor opbakning. Vi starter med et introduktionstilbud, som kan motivere folk i Randers og omegn til at tage hurtig handling, for det er vigtigt, at publikum bakker op fra start”, siger Oliver Zähringer, Hede Rytmer.

Derfor er der 50 procent rabat og dermed en introduktionspris på kun 399 kr. +gebyr i en begrænset periode frem til og med 26. december. Billetsalget åbner onsdag 22. november.

Hede Rytmer Randers løber over to dage og byder på følgende artister: Aqua, Carpark North, Mads Langer, Magtens Korridorer, Burhan G og Michael Falch, og fredag er ”Tribute Night” hvor nogle af de største internationale navne hyldes. Det er Almost AC/DC, Die herren (u2), Bryan Adams tribute og Best of Bowie.