Tommy Kenter har ofte prøvet at stå alene på scenen. Men med denne enmandsforestilling kommer publikum tættere på kunstneren selv end nogensinde før.

Lyt med da han talte med Radio Alfa’s Bo Ørris om showet

For enmandsforestillingen TOMMY KENTER handler om ham selv. Og publikum bliver delagtiggjort i, hvad i alverden der har ført en lille sund dreng til at stå og krænge sin sjæl ud hver aften foran en masse mennesker, han ikke kender.

Undervejs vil han belyse, hvorfor det er så vigtigt for en komiker at få folk til at grine, og hvad latteren gør ved os – både publikum i salen og ham selv på scenen.

Oplev en vedkommende og selvfølgelig også yderst underholdende Tommy Kenter, når han skildrer et liv både udenfor og på scenen. Der bliver ikke lagt fingre imellem når han hudløst og bevægende lader tankerne gå tilbage til barndommen, som indirekte formede den scenekunstner, vi kender i dag.

Da musikken altid har fyldt meget for Tommy Kenter, vil aftenen delvis foregå bag et klaver. For som Victor Borge allerede var inde på: musik og smil er den korteste vej mellem to mennesker…