Det blev desværre et nederlag til Randers HK i sæsonpræmieren mod Odense Håndbold. Slutresultatet blev 20-28 til de orange fra Fyn.

Selvom det blev til et nederlag på 8 mål kan pigerne være godt tilfredse med fighten igennem kampen. Kampen startede eller rigtig godt for de blå piger og målene blev delt igennem den første del af 1.halvleg. Men hen imod slutningen af 1.halvleg blev et par afbrænder dyre og pigerne gik til pause bagud 9-13.

Pigerne fightede løs i 2.halvleg, men desværre var der nogle fejl i kampen, som Odensepigerne var skarpe til at straffe.

Du kan i interviewet hører reaktioner fra Tove Seest og Cecilie Hansen.