Onsdag 10. oktober lægger Underværket lokaler til et foredrag med udgangspunkt i udstillingen ”Uden at blinke” der i øjeblikket kan ses same sted. Leif Rasmussen fortæller om Ghana Venskabs arbejde

 

Udstillingen ”Uden at Blinke” er et forsøg på at fremstille livet i det nordlige Ghana fra en anden vinkel end den medierne oftest anvender, når der sendes billeder fra et fattigt område i Afrika. Igennem næsten 40 år har der været et tæt udviklingssamarbejde mellem det nordlige Ghana og den danske organisation, Ghana Venskab.

Det er denne danske u-landsorganisation, der har taget initiativet til fotoudstillingen.

I forbindelse med udstillingen vil en af stifterne fortælle mere om hele projektarbejdet i det nordlige Ghana.

Det er Leif Rasmussen, der 10. oktober, fortæller om baggrunden for dette udviklingsarbejde, og om de projekter, som igennem 40 år har engageret en række frivillige danskere og forbedret levevilkårene for tusindvis af ghanesere i det det nordlige Ghana.

Ghana Venskab har fokus på hjælp til selvhjælp og ved at samarbejde med lokale ghanesere og andre udviklingsorganisationer forbedrer organisationen levestandarden og vilkårene for de tusindvis af Ghanesere, der bor i Tamale og det omgivende samfund i Nordghana.

Det vi til foredraget være muligt at stille spørgsmål til organisationen, og der bliver delt materiale ud, hvis man har interesse i at blive aktiv i organisationen, der har 40 års jubilæum næste år.

Foredraget foregår i lokale 1 klokken 19.00 på første sal i Underværket, og der er gratis entré.